به گزارش روابط عمومی استانداری گیلان، اسدالله عباسی صبح سه شنبه در ابتدای سفر یک روزه به رودسر با حضور در گلزار شهدای رحیم آباد این شهرستان به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
وی در این بازدید که مدیران کل دستگاه های اجرایی نیز همراهی داشتند، در حاشیه بازدید از سد پلرود رودسر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سرعت کار در اتمام سد یادشده نسبتا خوب است ضمن اینکه بر تسریع بیشتر در انجام کار تاکید شده است.
وی با بیان اینکه در مورد سد پلرود چند مانع وجود داشت که سریع برای تعیین تکلیف آنها اقدام شد، افزود: بخشی از این موانع مربوط به زمین ، قسمتی دیگر به راه دسترسی و موارد مربوط به قطع درختان ارتباط داشت که تعهد داده شد تا به تعداد قطع هر درخت، ۲ درخت کاشته شود.
نماینده عالی دولت در استان گیلان به موضوع طرح مردمی کاشت یک میلیارد اصله نهال در کشور با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرد و ادامه داد: ما نیز باید همگام با کشور در راستای فرمایشات معظم له درختان زیادی برای حفظ جنگل در گیلان غرس کنیم.
وی با بیان اینکه برای ساخت سد پلرود از اعتبارات استانی و ملی کمک شدهاست، اضافه کرد: حمایت های لازم برای احداث این سد انجام شده و در زمان حاضر مشکلی خاصی مشاهده نمیشود.
عباسی با بیان اینکه با وجود بارندگی در گیلان، باز هم با تنش آبی بالایی مواجه هستیم، خاطر نشان کرد: باید برای رفع مشکلات آب منطقه ای در این حوزه تلاش شود؛ در این ارتباط از طریق قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) و قرارگاه سازندگی تفاهم نامهای امضاء شده که بیش از ۷۰۰ روستا را در برمی گیرد.
وی با بیان اینکه در شهرهای شرق گیلان مشکل تصفیه خانه وجود داشته که برای راهاندازی آن اقدام شد، اضافه کرد: این تصفیه خانه کدورت آب تا ۴۰۰ را رفع می کند؛ البته میزان کدورت حداکثر ۴۰۰ بود جز اینکه ریزشی صورت گیرد و از مدار خارج شود.
سد مخزنی پلرود یکی از طرح های بزرگ تامین آب استان است که با هدف تنظیم آب رودخانه پلرود بعنوان دومین رودخانه بزرگ گیلان و استفاده از آن برای تامین نیاز آبی بالغ بر ۳۳ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی منطقه (پلرود و شلمان رود) اجرا می شود.
با اجرای طرح مخزنی پلرود علاوه بر تامین آب باغهای چای، نیاز آب شرب هشت شهر شرق گیلان از جمله لنگرود، رودسر، چابکسر، کلاچای، املش، کومله، واجارگاه و رحیمآباد به میزان ۴۰ میلیون متر مکعب در سال و نیز تولید انرژی برق آبی با ظرفیت ۱۶ مگاوات تأمین می شود.
این سد به سبب ثمربخش بودن برای مردم در تامین آب آشامیدنی، کشاورزی، صنعتی و در آینده تولید برق از اهمیت خاصی برخوردار است.
نظر شما